Hvitfeltin hevosmakkarat

Hevospaisti- ja hevosteemakkarat ovat maistuneet suomalaisille jo yli sadan vuoden ajan. Sopiva tuote löytyy niin grilliin, keittoihin, höyrytykseen, kastikkeeseen kuin leivän päälle.

Tuotteissamme panostetaan puhtauteen. Makkaramme valmistetaan kotimaisesta lihasta Perniön Liha Oy:n tehtaalla, Hvitfeltin suvun alkuperäisiä reseptejä soveltaen. Hevospaisti- ja hevosteemakkara ovat laktoosittomia, gluteenittomia ja maidottomia, eikä niissä ole natriumglutamaattia.

Löydä lähin jälleenmyyjä »

Hevospaistimakkara – jo vuodesta 1910

Monikäyttöinen tumma lenkkimakkara on valmistettu hevosen- ja sianlihasta alkuperäistä reseptiä kunnioittaen. Erittäin lihaisa ja maukas hevospaistimakkara on valmistettu luonnonsuoleen. Sopii erinomaisesti höyrytykseen, grillaukseen, erilaisiin keittoihin, uunimakkaraksi tai syötäväksi sellaisenaan.

Laktoositon, gluteeniton, maidoton. Ei sisällä natriumglutamaattia.
Saatavana 450 g pakkauksissa tai noin 2,3 kg suurkeittiöpakettina.

Katso reseptit »

Hevosteemakkara – maukkaampi leikkelemakkara

Täyslihasta valmistettu leikkelemakkara on valmistettu hevosen- ja sianlihasta. Tavallista maukkaampi leikkelemakkara on maistunut leivän päällä jo yli puoli vuosisataa. Se sopii mainiosti myös erilaisiin keittoihin ja kastikkeisiin.

Laktoositon, gluteeniton, maidoton. Ei sisällä natriumglutamaattia.
Saatavana noin 500 g pakkauksissa tai noin 1,8 kg suurkeittiöpakettina.

Katso reseptit »